هرکس دانش را برای غیر خدا فرا گیرد یا با آن غیر خدا را اراده کند، جایگاهش را در آتش تدارک کند . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
گلچین اخبار
ساعت 23 دعای همگانی برای فرج
یادداشت ثابت - یکشنبه 91 تیر 12 , ساعت 5:56 عصر  

ساعت 23 دعای همگانی برای فرج

مراسم دعای همگانی برای تعجیل فرج امام زمان (عج) در پی تأکیدات مقام معظم رهبری و پیام مراجع تقلید به ویژه آیات عظام صافی گلپایگانی و وحید خراسانی در نیمه شعبان برگزار می‌شود.
 مهر: با توجه به پیام نوروزی مقام معظم رهبری به دعای فرج و همچنین تأکیدات ایشان بر دعای همگانی و پیام‌های مراجع بزرگوار، مراسم التجاء و دعای همگانی در خیابان‌ها برگزار می‌شود.

همچنین بر اساس اعلام آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد، راهپیمایی مهدوی در روز نیمه شعبان از مهدیه مشهد تا حرم رضوی و همچنین دسته‌های دعای همگانی از حرم حضرت معصومه تا جمکران برگزار خواهد شد.

این برنامه در راستای اطاعت امر مولا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (اکثروا الدعا بتعجیل الفرج...) و کلام رئیس مذهب حقه تشیع حضرت امام صادق (علیه السلام) نسبت به دعای همگانی شیعیان برای تعجیل در امر فرج و همچنین پیام‌های مراجع بزرگوار شیعه به خصوص آیت الله صافی گلپایگانی مبنی بر (برنامه‌های گسترده، فراگیر، همگانی در جلوت برای دعای فرج) و آیت الله وحید خراسانی در این ماه شعبان برای دعای همگانی فرج و تأکید بر فراگیر شدن فرهنگ مهدویت به مدد مولا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه) برگزار می‌شود.
بر اساس این گزارش؛ آیت الله صافی گلپایگانی با صدور پیامی به مناسبت حلول ماه شعبان تأکید کردند: «... این ماه شریف، فرصتی بسیار مناسب و عزیز و شکوه‌مند برای دعاء و طلب فرج آل محمد صلوات الله علیهم و درخواست تعجیل در ظهور و تحقّق وعده الهی به انبیاء عظام و همه ملل و امم، مخصوصاً مستضعفان و مشتاقان روزگار آن عدل جهانی و حکومت توحیدی اسلامی و تعظیم شعائر و احیاء امر اهل بیت علیهم السلام و اعلام حیات ولایی و برنامه‌های وسیع دعائی است.

سزاوار است در سراسر این ماه، یاد و ذکر فضایل اهل بیت علیهم السلام، و معالی مقامات و درجات عالیات ایشان از زبان‌ها نیفتد، و مجالس و محافل و سخنرانی‌ها همه را به سوی عوالم قرب و کمال معنوی سوق دهند. مخصوصاً در دعا برای تعجیل فرج حضرت بقیة الله مولانا المهدی علیه السلام در تمام این ماه، همگان؛ به طور فردی و همگانی، در خلوت و جلوت، اصرار و اهتمام ویژه داشته باشند....»
 
آیت الله وحید خراسانی نیز اخیرا در دیدار جمعی از جوانان و خادمین عاشورای فاطمی مشهد مقدس برکات کار آنان را برشمردند و به همگان توصیه کردند که قرآن را بخوانند و به امام زمان (عج) هدیه کنند. سپس معظم له سفارش اکید نمودند که شب نیمه شعبان ساعت 11 شب همگی دست به دعا برداشته، دعای فرج را زمزمه کنند.
 
ایشان در این جلسه تأکید کردند: «... اگر امسال این توفیق حاصل بشود، شب نیمه شعبان، ساعت 11، سرتاسر این مملکت دست به دعا بردارد که ان شاء الله خواهد شد و این سنت هر ساله در این مملکت اجرا می‌شود، در آن ساعت زن‌ها، مرد‌ها، کوچک و بزرگ، عالم و جاهل دست به دعا بردارد، آن دعا با نفس بندگان گمنام خدا به درگاه خدا به اجابت برسد، فرج آن حضرت نزدیک شود و به حول و قوه خدا همه مشکلات دین و دنیای مردم به برکت عنایت او حل می‌شود.
 
امیدواریم همه شما مخصوصا دانشگاهیان کاری کنید که دانشگاه منقلب بشود. راه انقلاب هم دو کلمه است: قرآن و امام زمان ـ إنی تارک فیکم الثقلین کتاب الله وعترتی لن یفترقا حتی یردا علیّ الحوض لن تضلوا ما إن تمسکتم بهما أبدا. هر روز قرآن را ترک نکنید و به او هدیه کنید. نفس شما منقلب خواهد شد، دیگران را هم متأثر خواهد کرد. ان شاء الله این عمل بوسیله شما از هر کسی که صادر بشود هم در نامه او نوشته می‌شود و هم در نامه شما...»
 
برنامه دسته‌های التجا و دعای همگانی نیمه شعبان

با توجه به اینکه شب نیمه شعبان برنامه‌هایی در این زمینه برقرار می‌باشد مثل دعای همگانی 11 شب، برنامه دسته‌های التجا و دعای همگانی برگرفته از احادیث اهل بیت (ع) و پیام آیت الله صافی از عصر روز نیمه شعبان تا هنگام اذان مغرب که مصادف است با شب جمعه برقرار خواهد بود. هر مسجد، هیئت، حسینیه و... همانطور که در محرم و فاطمیه دسته‌هایی راه می‌اندازند، در نیمه شعبان نیز با‌‌ همان دسته‌ها همراه با پرچم‌های رنگی، شاد و مزین به نام مولا صاحب الزمان عج و... عصر روز نیمه شعبان (15 تیر 1391 شمسی) از محل خویش بیرون آمده و تا هنگام اذان مغرب در‌‌ همان خیابانهایی که در ایام محرم و عاشورا مراسمشان را برگزار می‌کنند، برنامه نیمه شعبان را اجرا کنند.

نوشته شده توسط رسول چشرخ | نظرات دیگران [ نظر] 
جنگ سایبری زیر میز مذاکرات هسته ای
یادداشت ثابت - یکشنبه 91 تیر 12 , ساعت 5:55 عصر  

جنگ سایبری زیر میز مذاکرات هسته‌ای

نخستین بار استاکس نت بود که همزمان با سوخت گذاری در قلب راکتور نیروگاه هسته ای بوشهر در سال 1389، با نفوذ به شبکه‌های رایانه‌ای تاسیسات صنعتی، اختلال‌هایی را در روند فعالیت آنها ایجاد کرد. یکسال بعد استارس به‌عنوان دومین ویروس هسته‌ای ایران شناسایی و خنثی شد. در آخرین مورد نیز ویروس شعله (فلیم) بود که با توجه به پیچیدگی و ماهیت خاص آن، دخالت سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیل، آمریکا و انگلستان در این مورد را بیش از پیش آشکار کرد.
امروزی ها: استاکس نت، استارس، فلیم و ... این بار خنثی سازی حمله عظیم سایبری که توسط وزیر اطلاعات رسانه ای شد. ایران در مسیر دستیابی به حقوق مسلم خود هر بار عرصه جدیدی از تهدیدها را تجربه می‌کند و تهدیدهای فن‌آورانه یکی از جدیدترین شگردهایی است که همزمان با فشارهای همه جانبه سیاسی، اقتصادی، علمی‌و ترور توسط قدرت‌های سلطه در پیش گرفته شده است. در حقیقت سایبر و تروریسم رایانه ای را می‌توان عرصه پنجم نبرد همه جانبه ای دانست که با توجه به برتری و نفوذ تکنولوژیک دشمن، ضرورت مقابله با آن بیش از دیگر موارد اهمیت پیدا می‌کند.

نخستین بار استاکس نت بود که همزمان با سوخت گذاری در قلب راکتور نیروگاه هسته ای بوشهر در سال 1389، با نفوذ به شبکه‌های رایانه‌ای تاسیسات صنعتی، اختلال‌هایی را در روند فعالیت آنها ایجاد کرد. یکسال بعد استارس به‌عنوان دومین ویروس هسته‌ای ایران شناسایی و خنثی شد. در آخرین مورد نیز ویروس شعله (فلیم) بود که با توجه به پیچیدگی و ماهیت خاص آن، دخالت سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیل، آمریکا و انگلستان در این مورد را بیش از پیش آشکار کرد.

چرا سایبر؟

با ظهور جوامع اطلاعاتی که نتیجه پیشرفت‌های شتابان شبکه‌های ارتباطی و الکترونیکی است، معمولا بیشتر موارد از جمله مبادلات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، و فرهنگی ماهیتی الکترونیکی ودیجیتالی به خود گرفته است. از این رو ماهیت سنتی جنگ نیز تغییر کرده و در یک تعریف ساده، هدف جنگ‌های اطلاعاتی عبارت است از استفاده از شبکه‌های الکترونیکی برای تخریب یا از کار انداختن اطلاعات دیجیتالی و غیر عملیاتی کردن زیرساختارهای اطلاعاتی که می‌تواند علیه یک ساختار اجتماعی و نظامی‌باشد. سربازان این عرصه نبرد ویروس‌ها، کرم‌ها، تروجان‌ها و ... هستند که به شکل کاملا نامرئی گاهی تا مرز نابودی یک کشور می‌توانند پیش روند. برای مثال هرچند جنگ سایبری به اندازه جنگ نظامی‌و هسته ای مرگبار و کشنده نیست و آثار آن هم آشکار نخواهد شد، اما به گفته مایک مک کانال رئیس سازمان اطلاعاتی آمریکا، حمله موفقیت آمیز به یکی از بانک‌های بزرگ آمریکا، به مراتب خساراتی بیش از حملات یازده سپتامبر بر اقتصاد جهان خواهد داشت. از سوی دیگر ویژگی‌هایی همچون هزینه‌های بسیار پایین حمله سایبری نسبت به حمله‌های فیزیکی، سهولت دسترسی وسیع مراکز مهم در هر نقطه از جهان، پنهان بودن ماهیت عوامل حمله و بسیاری عوامل دیگر موجب شده تا از این نبردها به‌عنوان شکل نوین جنگ‌ها در هزاره سوم یاد شود.

ضرورت مقابله

افزایش قابل تامل حملات سایبری در سال‌های اخیر سبب شده تا بسیاری از کشورها سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای روی این عرصه نوپدید انجام دهند. از جمله این کشورها ایران است که طبق گزارش مرکز تکنولیتیکس، چهارمین ارتش سایبری بزرگ جهان را در اختیار دارد. موسسه Defense tech نیز با توجه به آمار دریافتی از سازمان اطلاعات آمریکا (سیا)، ارتش سایبری ایران را 2400 نفر به علاوه 12000 نفر نیروی ذخیره تخمین زده است. به اذعان کارشناسان غربی، توان سایبری ایران بعد از حمله ویروس آمریکایی استاکس نت، از سطح دفاعی به سطح هجومی‌افزایش یافته است. پایگاه خبری- تحلیلی ورد نت دیلی نیز به نقل از کارشناسان امنیتی نوشت ایران اکنون می‌تواند در برابر هرگونه حمله سایبری به این کشور، متقابلا سیستم‌های زیرساختی آمریکا را هدف قرار دهد. سال گذشته نیز نخستین بار رئیس وقت تشکیلات امنیت داخلی اسرائیل (شباک) اعتراف کرد تاسیسات کلیدی این رژیم مورد حمله سایبری قرار گرفته است که احتمالا اقدامی‌تلافی‌جویانه از سوی جمهوری اسلامی‌ایران بوده است. به‌هر حال آنچه مسلم است قدرت سایبری به‌عنوان یکی از موئلفه‌های کلیدی قدرت در قرن جدید، بسیاری از معادلات قدرت را دگرگون کرده و فرصت‌ها و تهدیدهای جدیدی را پیش روی بازیگران سیاسی و غیرسیاسی قرار داده است.

از این رو هرچند در این نوع به ظاهر خونی ریخته نمی‌شود، اما ضعف یا غفلت از تهدیدهای پیش رو می‌تواند خساراتی به مراتب مخرب تر از کشتارهای بزرگ به‌بار آورد.

نوشته شده توسط رسول چشرخ | نظرات دیگران [ نظر] 
قرارداد 14 میلیارد دلاری نفتی امضا شد
یادداشت ثابت - یکشنبه 91 تیر 12 , ساعت 5:54 عصر  

قرارداد 14 میلیارد دلاری نفتی امضا شد

وزیر نفت با اعلام انعقاد قرارداد 14 میلیارد دلاری این وزارتخانه با صندوق توسعه ملی از اختصاص 70 درصد این منابع به توسعه صنایع بالادستی نفت و گاز خبر داد.
 مهر: رستم قاسمی امروز دوشنبه در مراسم انعقاد قرارداد 14 میلیارد دلاری با صندوق توسعه ملی، گفت: با تدبیر دولت و کمک مجلس، بخشی از منابع صندوق توسعه ملی به صنعت نفت اختصاص خواهد یافت.

وزیر نفت با اعلام اینکه از این طریق بخش قابل توجهی از عقب ماندگی‌ها در توسعه میادین نفت و گاز جبران می‌شود، اظهار داشت: مبلغ این قرارداد در سال جاری از سوی صندوق توسعه ملی پرداخت می‌شود.

قاسمی با اشاره به اینکه توسعه صنعت نفت به عنوان یک صنعت زیرساختی علاوه بر نزدیک کردن کشور به توسعه در این صنعت بسیاری از پیمانکاران و کارخانجات را نیز فعال می‌کند، افزود: بیش از 70 درصد از این مبلغ برای توسعه صنایع بالادستی نفت و گاز و مابقی برای توسعه صنعت پتروشیمی خواهد بود.

وی اتخاذ تصمیمات به موقع در صنایع کشور به ویژه صنعت نفت را نگاه فعلی دولت برشمرد و اظهار داشت: جبران عقب افتادگی‌های نفتی با دستورات ویژه رئیس جمهور باعث ایجاد تحول در حوزه نفت و گاز خواهد شد و ما تصمیم داریم در برنامه پنجم توسعه به اهداف از پیش تعیین شده دست یابد.
منبع: shafaf.ir

نوشته شده توسط رسول چشرخ | نظرات دیگران [ نظر] 
واکنش پکن به معافیت از تحریم نفت ایران
یادداشت ثابت - جمعه 91 تیر 10 , ساعت 4:56 عصر  
واکنش پکن به معافیت از تحریم نفت ایران
پکن: خرید نفت از ایران بر اساس نیاز اقتصادی چین است نه تصمیمات آمریکا

خبرگزاری فارس: وزارت خارجه چین در پاسخ به تصمیم آمریکا درباره معافیت چین از تحریم نفت ایران اعلام کرد که واردات نفت از ایران براساس نیازهای اقتصادی چین است و تصمیم آمریکا در معافیت چین از تحریم‌ها تاثیری در آن نخواهد داشت.

خبرگزاری فارس: پکن: خرید نفت از ایران بر اساس نیاز اقتصادی چین است نه تصمیمات آمریکا

به گزارش فارس به نقل از شینهوا، سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به تصمیم وزارت خارجه آمریکا مبنی بر معافیت چین از تحریم صنعت نفت ایران بر مخالفت کشورش با تحریم‌های یکجانبه علیه ایران تاکید کرد.

هونگ لی تصریح کرد: چین همیشه با تحریم‌های یکجانبه یک کشور طبق قوانین داخلی علیه کشور دیگر مخالف است و تحمیل تحریم‌ها علیه یک کشور ثالث کاملا غیرمنطقی است.

براساس این گزارش، "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا لایحه ای را امضا کرد که بر اساس آن همه موسسات و نهادهای مالی که با ایران معاملات مالی انجام می‌دهند و از ایران نفت می‌خرند از 28 ژوئن 2012 مشمول تحریم‌های آمریکا خواهند شد.

این درحالیست که براساس همین لایحه کشورهایی که میزان خرید نفت از ایران را به طور قابل توجهی کاهش داده اند مشمول معافیت از این تحریم‌ها می‌شوند.

بر همین اساس آمریکا چندین کشور را از تحریم ایران مستثنی کرد که آخرین آن مربوط به تصمیم وزارت خارجه آمریکا در زمینه معافیت چین و سنگاپور از تحریم علیه واردات نفت از ایران است. این تصمیم روز پنج شنبه اعلام شد.

هونگ تاکید کرد که واردات نفت چین از ایران همچنان براساس نیازهای توسعه داخلی و اقتصادی چین ادامه خواهد داشت.

وی گفت: این اقدام هیچ قطعنامه ای را نقض نمی‌کند و با قوانین سازمان ملل سازگار است.

منبع:farsnews.com


نوشته شده توسط رسول چشرخ | نظرات دیگران [ نظر] 
عواقب ماجراجویی علیه سوریه فاجعهآمیزتر از لیبی خواهد بود
یادداشت ثابت - جمعه 91 تیر 10 , ساعت 4:48 عصر  

لاوروف: عواقب ماجراجویی علیه سوریه فاجعه‌آمیزتر از لیبی خواهد بود

خبرگزاری فارس: وزیر امور خارجه روسیه بعد از دیدار با همتای تونسی خود تاکید کرد عواقب هرنوع ماجراجویی علیه سوریه به مراتب فاجعه‌آمیزتر از اقدامات نظامی در لیبی بوده و کشورهای عضو ناتو هم تمایلی به تکرار سناریوی لیبی ندارند.

خبرگزاری فارس: لاوروف: عواقب ماجراجویی علیه سوریه فاجعه‌آمیزتر از لیبی خواهد بود

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «ایتارتاس»، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه در پایان مذاکرات خود با "رفیق عبدالسلام" وزیر امور خارجه تونس هشدار داد که عواقب هر نوع ماجراجویی علیه سوریه به مراتب فاجعه‌آمیزتر از آن‌چیزی خواهد بود که در لیبی رخ داده است.

لاوروف یادآور شد: این عواقب بحران لیبی است که در سوریه و در مالی نیز پدیدار شده و اگر ماجراجویی علیه سوریه آغاز شود، عواقب آن فاجعه‌آمیزتر از لیبی خواهد بود و بسیاری از کشورها را در بر خواهد گرفت.

وزیر خارجه روسیه گفت: فکر نمی‌کنم که هیچ یک از کشورهای عضو ناتو تمایل آن را داشته باشد تا ماجراجویی نظامی لیبی در سوریه نیز تکرار شود. حداقل اینکه ما در تماس‌های خود با نمایندگان کشورهای عضو ناتو و دیگر کشورها چنین مسئله‌ای را نشنیده‌ایم.

وی افزود: البته برخی مواقع اظهارات بدون نام و نشانی در خصوص امکان اقدام نظامی علیه سوریه شنیده می‌شود. البته به عقیده ما چنین اقدامی کاملا غیرقابل قبول است و می‌توانند عواقب فاجعه‌آمیزی در پی داشته باشند.

به گفته لاوروف، غیرقابل قبول بودن بکارگیری چنین سناریوهایی، بخشی از مواضع مشترک ما و طرف تونسی در خصوص حل و فصل مناقشه سوریه است.

وزیر امور خارجه روسیه روز پنج‌شنبه در مذاکراتی تلفنی با "کوفی عنان" نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه ابعاد مختلف نشست ژنو در خصوص سوریه که قرار است در تاریخ 30 ژوئن برگزار شود، را مورد بررسی قرار داد.

کوفی عنان برای نشست ژنو از وزرای امور خارجه 5 کشور عضو دائم شورای امنیت (روسیه، آمریکا، انگلیس، چین و فرانسه) ترکیه، عراق، کویت، قطر، روسای سازمان ملل و اتحادیه عرب، مسئول بلندپایه اتحادیه اروپا در سیاست خارجی و امنیتی دعوت کرده است. دعوت از وزرای خارجه چند کشور تاثیرگذار بر مناقشه سوریه، از جمله ایران و عربستان سعودی همچنان مورد سئوال قرار دارد. 

روسیه حضور ایران در نشست ژنو را ضروری دانسته، در صورتی‌که آمریکا همچنان با این مسئله مخالف است.

منبع:farsnews.com


نوشته شده توسط رسول چشرخ | نظرات دیگران [ نظر] 
   1   2   3      >
درباره وبلاگ

گلچین اخبار

رسول چشرخ
این وبلاگ وابسته به هیچ گروه و جناح سیاسی نیست و آن چه در راستای منافع ملی است را منعکس خواهد کرد از تمامی عزیزانی که به این وبلاگ مراجعه می کنند تقاضا می شود با مرقوم کردن نظراتشان در جهت بهبود کیفیت وبلاگ به ما کمک کنند.
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 6 بازدید
بازدید دیروز: 11 بازدید
بازدید کل: 33976 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
نوشته های پیشین

تیر 91
لوگوی وبلاگ من

گلچین اخبار
لینک دوستان من

سرچشمه ادب و عرفان : وب ویژه تفسیر ادبی عرفانی قرآن مجید
صاعقه
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

نفوذ تفکر «شاه سلطان حسینی » در مجلس!
ابعاد جدید راهبرد دوجهتی اوباما علیه ایران
جنگ گفتمانها در انتخابات 92
نقش پنهان عنان در سرنگونی اسد
بهترین بازیکن یورو 2012
[عناوین آرشیوشده]